2017. szeptember 3., vasárnap

Anime ajánló 2.rész Charlotte

Serdülőkorú fiúk és lányok nem sokan büszkélkedhetnek természetfeletti képességgel.Otosaka Yuu az egyik szerencsés aki rendelkezik ilyen képességgel.Az elején meg tudjuk Yuu képességét, aki át veszi az emberek felett az irányítást de csak ötmásodpercre.Ezt elég szépen ki is használja, például csal a vizsgákon.Végül megtalálja egy csoport, és le leplezi és így átkerül egy másik iskolába.Én ezt az animét olyanoknak ajánlom akik szeretik az ilyen természetfeletti dolgokat.

Szereplők
 Otosaka Yuu: Yu még soha semmiért nem küzdött meg az életében, hála a képességének minden az ölébe hullott.Ő egy igazi csaló, akinek semmi sem számít.Könnyen pánikba esik ha elveszíti az irányítást.
Tomori Nao: Távolság tartó és nagyon agresszív. Naonak egyáltalán nincsenek barátai, csendesen tűri hogy többiek bántsák vagy kinevessék.Nagyon kevés emberben bízik meg, pontosan csak egyben és az nem más mint a csapat vezetője.
Takajou Jouijrou: Nao jobbkeze.Szintén egy tökéletlen képesség hordozója. Bár gyorsaságával szinte teleportálni képes, de nem tudja pontosan meghatározni a célt, így folyton megsebesül. Nao sokszor használja ki ezt a képességet, aminek következtében ő folyton korházban fekszik. Vicces, kedves és őszinte szereplő, akinek sikerül közel kerülnie Yuuhoz.
Nishimori Yusa / Misa: Két testvér egy testben él jelenleg.Misa kemény belevaló csajszi és éles nyelvű.Yusa a tökéletes ellentéte a nővérének, egy kis cuki idol akit mindenki imád.Yusa az érzelem és a kedvesség. Misa pedig a vagányság és a határozottság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése